2012 Kalėdinis Tennis Star turnyras

2012 Kalėdinis Tennis Star turnyras

Gerbiami mūsų klubo tenisininkai,
Š. m. gruodžio 22-25 dienomis vyks Kalėdinis Tennis Star turnyras, gruodžio 26 18:30 val. vyks Kalėdinė šventė. Kviečiame mūsų klubo narius šventės metu pasveikinti visus ir padovanoti savo pasirodymą - tai galėtų būti šokis, daina, eilės ir pan. Norinčius prašome registruotis info@tennisstar.lt. Tai būtų labai maloni dovana mūsų klubui. :)) Mums būtų labai malonu, jei atsirastų rėmėjų, kuriems nebūtų svetima suteikti bent mažą pagalbą, taip reikalingą mūsų vaikams ir Kalėdinei šventei.
Taip pat planuojame išrinkti 2012 m. trenerį. (Mūsų treneriai: Tatjana Nabijeva, Dmitrij Nabijev, Jekaterina Jerochina, Jana Plotka, Andrej Fiodorov). Prašome aktyviai balsuoti ir šventės metu mes paskelbsime „2012 metų treneris“ nominaciją. Tai bus maloni staigmena vienam iš mūsų mylimų trenerių. Balsuoti galite el. paštu info@tennisstar.lt arba užpildyti trumpą anketą. Prašome parašyti tik vardą, pavardę.

Mūsų rėmėjai

Profesionaliam tenisui

Tennis Warehouse Europe

Video

Draugai Facebook'e

2% Parama

Jūs galite paremti VšĮ Klaipėdos vaikų ir jaunimo teniso klubą "Tennis Star", skirdami šiai organizacijai iki 2% Jūsų mokamo fizinių asmenų pajamų mokesčio. Kaip paskirti 2% paramą?